2.9.2022 13:27
Budokwai Taekwondo

Laskutuskäytännöt ja perintä

Hei,

Budokwai ry Taekwondo on ottanut käyttöön VISMA -perintätoimiston.
Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki erääntyneet laskut siirtyvät perintätöimiston perittäväksi. Perinnästä aiheutuu lisäkuluja.
Mikäli siis saat laskun, joka ei mielestäsi ole aiheellinen, otathan välittömästi yhteyttä.

Ystävällisesti muistutamme laskutuskäytännöistämme:

Kuukausilaskutus:
Mikäli olette valinneet kuukausilaskutuksen, saapuu lasku aina automaattisesti jokaisen kuukauden alussa sähköpostiin tai e-laskuna verkkopankkiin.
Laskutus ei seuraa harrastajien harjoitusaktiivisuutta, eikä käyttämätön harjoituskuukausi ole peruste laskun maksamatta jättämiselle.

Mikäli haluatte pitää tauon harjoittelusta loman, sairastumisen tai minkä tahansa muun syyn vuoksi, tulee tästä ilmoittaa ETUKÄTEEN ennen uuden laskutuskauden (seuraavan kuukauden) alkua.
Taukojen pitämisestä tai harrastuksen lopettamisesta voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen: laskut@budokwai.fi tai pääsalilla infotyöntekijälle eli "päivystäjälle".
Ohjaajat eivät vastaa laskutuksesta, joten ethän ilmoita laskutustauoista harjoituksen ohjaajalle. (Toki tauoista on hyvä kertoa ohjaajalle yleisen tiedon vuoksi, mutta laskutus on erikseen.)

Kouluryhmien harjoitusmaksut, 10-kerran kortit

Kouluryhmien harjoitusmaksut lähetetään aina kauden alussa, kun uusi harrastaja on käyttänyt kaksi kokeilukertaansa tai vanha harrastaja on osallistunut ensimmäisiin harjoituksiin.
Lasku saapuu sähköpostilla antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai e-laskulla mikäli olet aktivoinut e-laskutuksen omassa pankissasi.

10-kerran kortin voi maksaa kortilla tai käteisellä infotiskillä tai laskulla. Lasku 10-kerran kortista lähtee heti sen tilattuasi, mikäli et ole maksanut korttia infotiskille.

Jäsenmaksu

Kaikille harrastajille ja seuran jäsenille lähtee automaattisesti jäsenmaksulasku jokaisen vuoden tammikuussa.
Jäsenmaksu lähtee jokaiselle, joka on jäsenrekisterissämme, myös tauolla oleville harrastajille. Mikäli et halua maksaa jäsenmaksua, etkä siis osallistua seuran toimintaan, ilmoitathan tästä välittömästi laskun saatuasi, niin poistamme tietosi rekisteristä.

Saapumattomat laskut:

Mikäli huomaatte, ettei teille ole tullut odottamaanne laskua, tarkistattehan roskapostin. Mikäli laskua ei edelleenkään löydy, suosittelemme ottamaan yhteyttä laskut@budokwai.fi, jotta vältetään turhat perintätoimet ja voimme korjata mahdolliset virheet esimerkiksi sähköpostiosoitteessa.

Laskujen ja tietojen tarkastelu myCLub-järjestelmässä

Voitte tarkastella kaikkia teille osoitettuja laskuja ja niiden tilaa kirjautumalla omilla tunnuksillanne myClub-järjestelmään.
MyClub -järjestelmässä pääsette myös itse päivittämään omia tietojanne. Mikäli teillä ei ole tunnuksia voitte luoda sellaiset osoitteessa: www.myclub.fi tai halutessanne voitte pyytää meitä lähettämään teille aktivointilinkin. Aktivointilinkin saatte lähettämällä viestin osoitteeseen: taekwondo@budokwai.fi tai laskut@budokwai.fi